140601 Overzicht_zeskampOp 1ste Pinksterdag, zondag 8 juni 2014, wordt voor de 29ste keer het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse Dorpszeskamp, georganiseerd.
Helaas heeft het team van Hezik Customs zich na één jaar af moeten melden voor deze editie, maar dit maakt weer ruimte vrij voor de terugkeer van Stanserhorn in het deelnemersveld. Met jong fris bloed in het team gaan zij weer meestrijden voor de prijzen. Het team van Stukadoor Jos vd Pas zal er echter alles aan doen om de in 2013 behaalde titel te prolongeren!

Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 24 deelnemende teams op 8 juni ’s ochtends om 9.30 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 250 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het vertrouwde waterbassin heeft een extra grote glijbaan gekregen dit jaar en ook de loodzware zeephelling is natuurlijk weer in het spelschema opgenomen. De duofietsen en de spiraal, waarbij goede samenwerking vereist is, zijn ook in 2014 weer van de partij! Nieuw zijn het 4-op-een-rij spel en het vissen voor punten. Daarnaast zijn de bouncing balls (wipe-out baan) terug van weggeweest, waarbij uithoudingsvermogen, behendigheid en lef gecombineerd moeten worden en het uiterste vragen van de deelnemers. Spektakel gegarandeerd dus!

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 20.00 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Net als vorig jaar wordt de Zaert compact ingericht, waardoor alle deelnemers een zitplaats dichtbij het podium hebben. Verschillende teams zijn al lang aan het oefenen voor een spectaculaire playbackact, met veel dans en grootse decors. Aansluitend vindt in de Sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Het belooft dus weer een uiterst gezellige avond te worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 2 juni te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 8 juni!

Stichting Dorpszeskamp HDL

Nieuwste editie

maart editie