dz2009Op 1ste Pinksterdag, zondag 23 mei 2010, zal voor de 25ste keer het grootste 1-daagse evenement van Heeswijk, Dinther (en Loosbroek), de jaarlijkse Dorpszeskamp, weer plaatsvinden.

Vanwege ons 25-jarig jubileum wordt het dit jaar namelijk een speciale editie! Op vrijdagavond 21 mei organiseren we namelijk een reunie voor alle (oud-)deelnemers in Sporthal De Zaert. Alle oude zeskamp-hits zullen gespeeld worden door de twee lokaal beroemde live bands (VIP en Burn Out).

DJ Carl Verhoeven (Durrum.nl/Voute avonden) draait het geheel aan elkaar. Wij willen zoveel mogelijk oud-deelnemers persoonlijk aanschrijven, zodat het een gezellige avond wordt om volop herinneringen op te halen. Mochten wij je als (oud)deelnemer per briefd niet kunnen bereiken dan beschouw dit als een persoonlijke uitnodiging. Wij rekenen op je komst!

Op zondagavond 23 mei toveren de huidige deelnemers uit HDL De Zaert tijdens de laatste proef van de zeskamp, de playbackshow, zoals ieder jaar weer om tot een sfeervol feestpaleis. 
 
Getekend, organisatie Dorpszeskamp

Fotos 2008: klik hier 
Fotos 2009: http://www.hadeejermedia.nl/main.php?g2_view=slideshow.Slideshow&g2_itemId=21787



Nieuwste editie

maart editie