dz2009

Op 1ste Pinksterdag, zondag 12 juni 2011, zal voor de 26ste keer het grootste 1-daagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse Dorpszeskamp, plaatsvinden. Na de jubileumeditie van vorig jaar, is besloten om dit jaar een aantal vernieuwingen door te voeren! De ruim 250 deelnemers kunnen zich dus opmaken voor iets nieuws! Zo zijn er een aantal compleet nieuwe proeven voor overdag en de Zaert is tijdens de playbackshow op zondagavond ook volledig anders ingericht.

De 24 deelnemende teams beginnen op zondag 12 juni ’s ochtends om 10 uur aan de 7 veldproeven. Het vertrouwde waterbassin (voor de nodige verfrissing) en ook de zeephelling (voor de nodige zweetdruppels) zijn gehandhaafd in het spelschema. De duofietsen, waarbij goede samenwerking vereist is, zijn ook dit jaar weer van de partij! Nieuw zijn echter de schommelende banden, de goot en helling proef en de big-bag – spiraal proef. Allemaal proeven waarbij uithoudingsvermogen en behendigheid gecombineerd moeten worden en het uiterste vragen van de deelnemers. Daarnaast is de levende sjoelbak (op veler verzoek!) weer terug van weggeweest.

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatsen de deelnemers zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 20.00 uur de afsluitende playbackshow begint. Dit jaar zal de Zaert anders ingericht zijn, waardoor alle deelnemers een zitplaats hebben. Bij binnenkomst kijken de deelnemers en het publiek direct op het podium, dat meer ruimte biedt dan voorheen. De playbackacts kunnen dus nog groter opgezet worden, omdat er meer ruimte is voor decor en dans. Aansluitend vindt in de Sporthal ook de prijsuitreiking en de loterij plaats.

Op sportpark De Ballendonk is iedereen van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 6 juni te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien jullie graag terug op 12 juni!

 

Stichting Dorpszeskamp HDL

Nieuwste editie

maart editie