090503_tlun-vlooienmarkt-driedreven_1.jpgDe 1ste zondag van mei staat altijd in het teken van de rommelmarkt van de Drie Dreven. Alweer voor de 15de keer organiseren de bewoners van de Kastanjedreef, Lijsterbesdreef en Lindedreef een grootse rommelmarkt. In eerste instantie om de bewoners de gelegenheid te geven om wat ruimer te kunnen gaan wonen, aangezien een gedeelte van ’t zunt wordt verkocht. Ook voor “buitenstaanders” is er de gelegenheid om ruimte te maken op de zolder of in hun schuurtje. Zo worden ruim 80 kramen en grondplaatsen verhuurd en komen er ongeveer 1300 bezoekers op af.
Het weer was wisselvallig maar het zonnetje was regelmatig te zien; ook waren er een aantal regendruppels voelbaar, maar dat kon de pret niet drukken.
De inkomsten komen ten goede aan de buurtvereniging en is een bijdrage aan de jaarlijkse feestavond. Al met al een gezellige en actieve buurtvereniging, waar alles gesmeerd was verlopen. Voor de overige activiteiten kijk op http://dedriedreven.jml-solutions.nl/Dreven.html

Nieuwste editie

maart editie