kvw2008f.jpgOm mee te doen aan de kindervakantieweek moet je bij aanvang, op 31 augustus, 4 jaar zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00. Aanmelden kan op de inschrijfdag, tegen gereduceerd tarief, of daarna nog 1 week telefonisch.

Kindervakantieweek 31 augustus t/m 4 september.
Enkele weken geleden is ons ter ore gekomen dat een echte indianenstam dit jaar zijn tenten op zal zetten op het terrein van de kindervakantieweek. Zij zullen een kamp opbouwen en hebben daarbij onze hulp hard nodig. Er moeten wigwams en totempalen gebouwd worden en we zullen ons moeten aankleden en schminken als indianen om het kamp en het hele kindervakantieweekdorp er indrukwekkend genoeg uit te laten zien om vijandige stammen af te schrikken.

Gedurende de week zijn er ook nog meer leuke aktiviteiten. We beginnen met het bouwen van een hut. Er is sport en spel, er wordt veel geknutseld en de oudere kinderen hebben een nachtspel op woensdagavond met overnachting. Met goed weer komt op woensdagmiddag de brandweer voor een spel en veel waterplezier.  Kortom een hele week vol plezier voor zowel de kinderen als alle vrijwilligers. Wil je je aanmelden als vrijwilliger, dat kan! Neem contact op met Carmen van den Boom, 0413-291550.

Nieuwste editie

maart editie