mrranja.gifOp maandag 31 augustus 2009 gaan we weer beginnen en daarom zijn we, de werkgroep KVW, nu al volop aan de slag om er wederom een geweldige week van te gaan maken. Wat we allemaal gaan doen, dat gaan we nu nog niet verklappen maar we willen al wel een klein tipje van de sluier oplichten. Dit jaar is het thema van de KinderVakantieWeek: INDIANEN.

Er hebben zich inmiddels al ruim 500 kinderen aangemeld en dus zijn we nu druk doende om te kijken of we iedereen ook mee kunnen laten doen. We zoeken daarom nog naar vrijwilligers!!!

Ben je 16 jaar of ouder en vind je het leuk om in de week van 31 augustus t/m 4 september een groep kinderen te begeleiden meld je dan aan! Er is genoeg te doen: van knutselen tot schminken, van timmeren tot wandelen.. de hele week staat bol van de aktiviteiten geheel in de stijl van de indianen.

Een groep indianen heeft enige tijd geleden op de scholen aangekondigd binnenkort hun tenten op te gaan slaan in Heeswijk en Loosbroek. Omdat zij slechts met enkelen zijn maar er wel vijandige stammen op de loer liggen, willen ze graag zo veel mogelijk stamleden verzamelen onder de KVW kinderen én leiding om zichzelf en hun kamp te kunnen verdedigen.

Dus leiding: GEEF JE OP!!!! want de indianen en de kinderen hebben alle hulp hard nodig!

Nieuwste editie

maart editie