mrranja.gifOp maandag 31 augustus gaat de KinderVakantieWeek  HDL weer van start. Enige tijd geleden heeft een indianenstam  aangekondigd hun kamp op te willen slaan in Heeswijk-Dinther en Loosbroek op het terrein van  de KinderVakantieWeek en van hen ontvingen wij het volgende bericht…                            UCH! Stam van Ranjáaroo wil even aandacht. Van 31 augustus t/m 4 september zetten wij,Indianenstam van Ranjáaroo, onze tenten op in de bossen aan de Heibloemsedijk in Heeswijk-Dinther en aan de Schaapdijk in Loosbroek. Wij komen van ver om kinderen te vragen te bouwen een mooi indianendorp zodat vijandelijke Siouziestam blijven op afstand. Het dorp moet groot, kleurrijk en indrukwekkend worden dus kinderen zij moeten hard werken. Maar zij dit niet kunnen alleen!
Als u leuk vindt de kinderen te helpen met maken van totempalen, tooien of met begeleiden van andere aktiviteiten, u van harte welkom zijn op 1 of meerdere dagen!
U kunt sturen  uw rooksignalen naar Carmen van den Boom, tel.nr. 0413-291550, of kijk eens op de website van Stg. Ranja; www.stichting-ranja.nl.
Voor alle stoere krijgers die zich  reeds hebben aangemeld: kom naar ontmoeting op 28 augustus in Soos iMeet, (naast Dintherse kerk) voor alle nodige info over de KinderVakantieWeek. Avond begint om 20.00 uur, graag tot dan!  

Nieuwste editie

maart editie