20110818000456NewsItemImageFront17720In de laatste week van de schoolvakantie vindt de jaarlijkse KinderVakantieWeek van Heeswijk-Dinther en Loosbroek plaats. Dit jaar besluit cateraar Bob Romme van Met Smaak! dit evenement te sponsoren met een compleet verzorgde barbecue.  De hamburgers en worstjes zijn ingekocht en Bob Romme van Met Smaak! bereidt zich voor op ongeveer 600 hongerige magen.
De week, speciaal georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar oud, is gevuld met het bouwen van hutten, het spelen van spelletjes en een speurtocht. Met als thema ‘camping’ kan een barbecue natuurlijk niet ontbreken.

Stichting Ranja
Vanaf 1993 organiseert Stichting Ranja jaarlijks de KinderVakantieWeek. Met hulp van vrijwilligers zorgt de stichting voor gezamenlijke activiteiten voor de jeugd van de gemeente Bernheze. De kinderen, verdeeld in diverse leeftijdscategorieën, timmeren vanaf maandag in een paar dagen tijd een houten hut. Natuurlijk wordt de hut ook versierd, gestoffeerd en voorzien van meubeltjes. Helaas moet het bouwwerk vrijdagochtend weer afgebroken worden. Uiteraard is alle hulp welkom en is Stichting Ranja blij verrast met het initiatief van Met Smaak! ‘Wij zijn erg verheugd om te zien dat deze jonge ondernemer zich inzet voor de kinderen uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek!’

Met Smaak!
Sinds maart dit jaar is Met Smaak! gestart en de KinderVakantieWeek is voor cateraar Bob Romme een klus die hij niet graag aan zich voorbij laat gaan. ‘Ik vind het leuk om voor de kinderen deze barbecue te sponsoren. Ik bouwde vroeger ook altijd zelf een hut tijdens de KinderVakantieWeek, dus ik weet hoe leuk het is!

Een lekkere maaltijd is natuurlijk ook nodig naast al het harde werken!’. Inmiddels heeft Bob Romme van Met Smaak! zijn bouwhut ingeruild voor een eigen cateringbedrijf. Met Smaak! verzorgt een complete catering of event met barbecue, gourmet en tapas. Voor meer informatie zie www.metsmaak.com  


Nieuwste editie

maart editie