verkeersbord BernhezeZondag 24 maart jl. vond in de bossen bij Nistelrode de eerste editie van de Bernhezeloop Koppelcross plaats. Ondanks de snijdende kou kwam er slechts één team niet opdagen, wat betekende dat er maar liefst 59 enthousiaste teams, bestaande uit een mountainbiker en een loper, aan de start verschenen. Ze hebben allemaal de eindstreep gehaald. De lopers legden zevenmaal een parcours van ruim 800 meter af door het bos en rondom de vijver, de mountainbikers zevenmaal een parcours van 1.500 meter door het bos. Op beide parcoursen waren enkele obstakels aangebracht om de spanning onder de deelnemers te verhogen.

Vooral voor in de wedstrijd vond er een hevige strijd plaats en het was tot op de laatste meter spannend wie als eerste de eindstreep zou behalen.

De organisatie is meer dan tevreden over het verloop van de wedstrijd en is alweer druk bezig met de plannen voor 2014. Zoals het er nu naar uitziet zijn er dan twee startmomenten. Zodra de nieuwe datum bekend is zal deze vermeld worden op de website www.bernhezeloop.nl

Uitslag

1. De Flyers                    Mark Huisman            Gert-Jan van Kessel        00:49:31

2. Team fast d'Eerd         Peter Mijsberg            Ton Fassbender              00:49:34

3. Crosskoppel               Nienke van Zoggel      Patrick van Dongen         00:54:08

De uitslagen staan binnenkort op de website.

Voor meer informatie:

http://www.youtube.com/watch?v=PsCs8_YfzAQ&;feature=youtu.be

www.bernhezeloop.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maarten Bosch                06 - 22 78 53 08

Franca Berens                 06 -1 06 88 994

Nieuwste editie

Augustus editie