Jeugd- en_wandelvierdaagse_LaverhofOok dit jaar nemen weer veel bewoners van Laverhof, locatie Cunera/De Bongerd deel aan de Jeugd- en Gezinsvierdaagse, die plaatsvindt van woensdag 6 t/m zaterdag 9 augustus a.s. Het is de 51e keer dat de vierdaagse georganiseerd wordt. Met ruim 80 deelnemende bewoners en ongeveer 150 familieleden/vrijwilligers is het een groot evenement voor iedereen. Een activiteit waar ieder jaar weer naar wordt uitgekeken!

“De voorbereidingen beginnen al een paar maanden van te voren, met het werven van familieleden/vrijwilligers en het koppelen van familieleden/vrijwilligers aan bewoners. Het is ieder jaar weer een heel gepuzzel: veel vrijwilligers en bewoners wandelen al jaren samen, dus daar willen we wel rekening mee houden!”, aldus de medewerkers Welzijn van Laverhof.

“Om dit evenement ‘op rolletjes’ te laten verlopen zijn de vrijwilligers hard nodig, niet alleen om de rolstoelen te duwen maar ook voor het veilig oversteken, een versnapering onderweg, de muzikale begeleiding en om bij thuiskomst een glaasje fris te schenken. We waarderen het enorm dat wij steeds weer een beroep op hen kunnen doen.”

Ook intern moet de organisatie worden voorbereid op deelname aan de wandelvierdaagse. “De verzorging zet een tandje bij om ervoor te zorgen dat alle 80 deelnemers op tijd klaar zijn voor de start. De keuken zorgt ervoor dat het tijdstip van de maaltijden wordt aangepast aan de tijden van de wandelvierdaagse. We mobiliseren iedereen om de organisatie rond te krijgen!”

Nieuwste editie

maart editie