SolexraceElke dag een spetterend muziekprogramma!

Rondom de 24-uurs Solexrace is het op 15, 16 en 17 augustus weer feesten geblazen in Heeswijk-Dinther. Drie dagen lang is er een spetterend

muziekprogramma en elke dag is er natuurlijk ook weer volop spektakel. Zoals de spannende Brommercross met deelnemers in verschillende leeftijdsklassen vanaf 5 jaar en uiteraard de grote 24-uurs Solexrace. Ten bate van KiKa (kinderen kankervrij) gaan weer meer dan honderd teams uit binnen- en buitenland de strijd aan om de Eeuwige Roem. Voor de allerkleinsten is er, in samenwerking met Jong Nederland HDL, op zondag een speciaal kinderprogramma.

Feestweekend

Op vrijdag 15 augustus om 18.00 uur openen de festivalpoorten zich, waarna Dj MarcelV onmiddellijk het feestweekend aftrapt. Het duo Pap & Pudding brengt vanaf 22.00 uur hun bekendste mee-lallers ten gehore. Daarna dragen zij de microfoon over aan de prettig gestoorde mannen van Loco Loco Discoshow, bekend van Paaspop en de Zwarte Cross. Drinkbroeders Vensen Broos doen er tussendoor nog een lekker schepje bovenop. De Feesttent zal tot 01.00 uur ongetwijfeld helemaal op z’n kop staan. Ook in de Eettent wordt er lustig op los gefeest, met aanstormend talent Dj Hillsinn.

Zaterdag - Racedag

Als op zaterdag 16 augustus iedereen een beetje is bijgekomen van de openingsavond starten om 13.50 uur de jongste deelnemers aan de Brommercross met hun eerste trainingsrondjes. Om 16.00 uur is dan het moment waarnaar iedereen een jaar heeft uitgekeken: dé start van dé 24-uurs Solexrace. Deze dag is het op vier plekken feest! In de Feesttent gaan we knallen met de bands Meuk, AC Dixi, mede-organisator WC Experience en, als grandioze afsluiter, de Memphis Maniacs. In de Eettent brengt Huibke van Turnhout de mensen aan het lachen met zijn hilarische Willem Ruis Show. De Partyploppers gaan tot in de late uurtjes door in Feestzaal Stanserhorn. Nieuw dit jaar is het dance-gedeelte in Xanadu met Dj Nickstyllz en Dj the M, die hard op weg zijn om de nieuwe Hardwell en Armin van Buuren te worden. Brabantse nachten zijn lang, dus gaan we door met feesten tot 03.00 uur.

Feestelijke Finale-dag

Op zondag 17 augustus starten we om 10.00 uur met een speciaal kinderprogramma voor de allerkleinsten. Er zijn diverse attracties, er is veel te doen voor de jonge festivalbezoekertjes en er zijn heel leuke prijzen te winnen, zoals een verblijf en entreekaarten voor diverse Libema-parken (Beekse Bergen, Dierenbos,etc). Oók om 10.00 uur gaan de heren van Fat Boys Nie Slim het podium bestieren. Alleskunner The King of Bingo zal zich ook deze dag weer ontfermen over de Eettent. Tijdens de lunch kun je hier ook genieten van een akoestisch optreden van de WC Experience. In de Feesttent zullen de gebroeders van Poor John hun muzikale kunsten vertonen, een waar genot om naar te kijken en te luisteren. Als de brommers zijn uitgecrosst en het allerlaatste rondje op de Solex is gereden, dan pompen de Dirty Daddies zoveel energie in de tent dat het dak eraf knalt. Dj Marcel zal na de prijsuitreiking het weekend waardig en in stijl feestelijk afsluiten.

Tickets en meer informatie

Kijk voor meer informatie over inschrijvingen, entreetickets, voorverkoopvoordeel, camping, etc. op onze website: www.24uurssolexrace.nl 

 

Nieuwste editie

maart editie