140821 WandelvierdaagseHet is ondertussen al weer een paar weken geleden dat de wandelvierdaagse van Heeswijk-Dinther plaatsvond en het was weer een succes. We hadden prachtig wandelweer en boften op woensdag en vrijdag met onze ochtendwandeling, omdat de regen na de middag met bakken uit de hemel viel. Op zaterdagmiddag was het genieten van een zonnetje en heel veel blije gezichten.

De bewoners, cliënten en inwoners uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek die graag aansluiten bij Cunera/De Bongerd, hebben dan ook genoten van alle mooie plekken in de omgeving, de gezelligheid en het lekkers wat daarbij hoort. Familie en vrijwilligers, die ervoor zorgden dat alle mensen in een rolstoel de wandelroutes konden volbrengen, genoten van het zichtbare plezier bij de deelnemers.

Op de laatste dag hadden we 91 deelnemers en was de gemiddelde leeftijd 84,4 jaar. Familie en vrijwilligers hebben die dag met 7.682 jaar gewandeld! We mogen er trots op zijn dat we elk jaar weer met behulp van de vele familieleden en vrijwilligers en de inzet van al het personeel van Cunera/De Bongerd aan de wandelvierdaagse kunnen meedoen.

Wij hopen dat volgend jaar, naast onze bewoners en cliënten, er ook weer veel inwoners uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek hun aansluiting weten te vinden bij onze deelname aan de jeugdwandelvierdaagse.

Iedereen hartelijk dank!

Nieuwste editie

maart editie