Sjors sportiefHet nieuwe Sjors Sportief boekje is klaar! Volgende week krijgt iedere basisschoolleerling (klas-senoudste) een exemplaar. Het activiteitenaanbod is flink uitgebreid. Kinderen kunnen kiezen uit ruim 60 cursussen! Bijna alle cursussen zijn gratis

uit te proberen. Vorig schooljaar schreven ruim 900 kinderen in, een nieuw record!

Uitbreiding met groep 1 en 2 Dit schooljaar mogen voor het eerst ook de groepen 1 en 2 dit meedoen aan Sjors Sportief. Voor de allerkleinsten staan leuke en uitdagende activiteiten in het Sjors Sportief boekje zoals kleuterdans, kleutergym, ouder-/kindgym, tuimeljudo, turnen en kinderyoga. Naast de gebruikelijke sporten zoals atletiek, judo, hockey, korfbal, volleybal, tennis en dansen zijn er dit jaar ook nieuwe activiteiten te beoefenen zoals boksen, freerunning en boot-camp!

Inschrijven

Vanaf 3 september 2014 barst het weer los en kunnen kinderen zich inschrijven op www.sjorssportief.nl . Deze website is nu al voor iedereen toegankelijk, maar er kan pas vanaf 3 september 2014, 13.00 uur daadwerkelijk worden ingeschreven. Dit kan vervolgens het hele schooljaar door.

Neem alvast voor meer informatie een kijkje op www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwste editie

maart editie