6 kamp 2014Stichting Dorpszeskamp HDL en Stichting Jong Nederland HDL hebben de handen ineen geslagen om voor zowel volwassenen (zeskamp) als jeugd (Jong NL) in Heeswijk, Dinther en Loosbroek (HDL) leuke waterspellen te kunnen blijven organiseren tijdens de jaarlijkse activiteiten!

De Dorpszeskamp HDL bestaat in 2015 30 jaar en al meer dan 15 jaar wordt gebruik gemaakt van een ijzeren opzetzwembad. Dit zwembad is na jarenlang intensief gebruik nodig aan vervanging toe! (zie foto)

In overleg met Jong Nederland (deelnemer aan de zeskamp) is geopperd om gezamenlijk een zwembad aan te schaffen dat veilig en makkelijk in gebruik is. Het doel voor Stichting Dorpszeskamp HDL is om dit zwembad de komende jaren in te zetten tijdens de jeugdzeskamp en de dorpszeskamp waar jaarlijks vele honderden inwoners van HDL aan deelnemen of als toeschouwer bij aanwezig zijn. Het doel voor Stichting Jong Nederland HDL is om dit zwembad in te zetten tijdens de diverse zomeractiviteiten, zoals het kamp en de veldslag waar vele kinderen en jongeren aan deelnemen. Zo moet dit zwembad een aanwinst worden voor de verschillende activiteiten voor jong en oud in Heeswijk, Dinther en Loosbroek!

Voor de aanschaf van een veilig zwembad zijn offertes opgevraagd en hieruit kwam naar voren dat dit een te hoge kostenpost is voor beide verenigingen. Daarom is er gezamenlijk een aanvraag ingediend bij het Coöperatief Dividend van Rabobank Bernheze Maasland. Gelukkig behoren we tot de 19 genomineerden en nu bent u aan zet om te zorgen dat we ook daadwerkelijk in de prijzen vallen!

U kunt hierin uw bijdrage leveren door op ons project te stemmen. In de week van 3 november 2014 ontvangen leden van de Rabobank het ledenmagazine Dichterbij met daarin een aparte bijlage met een overzicht van alle genomineerde projecten voor het Coöperatief Dividend. Via een persoonlijke code in het magazine kunt u vervolgens stemmen op ons project ‘Aanschaf zwembad’. Stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 25 november. Heeft u het ledenmagazine niet ontvangen ga dan snel naar de site van Rabobank Bernheze Maasland, www.rabobank.nl/bernhezemaasland om alsnog te kunnen stemmen. Maakt u geen gebruik van uw stem? Geef uw stemcode dan aan één van de leden van Stichting Dorpszeskamp HDL of Stichting Jong Nederland HDL, die zullen dan uw stemadvies meenemen. Alvast bedankt voor uw hulp!

Nieuwste editie

maart editie