royal80ies90iesOp zaterdag 12 januari zal de 1e editie plaatsvinden van ‘The Royals 80’s & 90’s’. Het concept is bedacht omdat er voor de jeugd altijd en overal wat wordt georganiseerd alleen dat het voor de wat oudere doelgroepen nog erg mager is in de omgeving Bernheze. ‘We willen bereiken dat deze groep een paar keer per jaar een kruisje in de agenda kunnen zetten voor een gezellige feestavond’.

Het evenement zal plaatsvinden in de Keldergewelven van Kasteel Heeswijk en wel van 21.00 – 03.00. Omdat er twee zalen zijn zal in de ene zaal een Live Piano band de muziek verzorgen met het concept ‘U vraagt wij spelen’ en zullen in de andere zaal de 80’s – 90’s DJ’s de gehele avond vullen met de beste classics, van onder andere: Wham!, Lionel Richie, UB40, Madonna, maar ook fans van 2 Unlimited worden zeker niet vergeten!

Hou je van een echt Italiaans wijntje? Brindiamo zal The Royal 80's & 90's aanvullen door een wijnproeverij neer te zetten! Compleet met de beste Italiaanse wijnen en likeuren. Stel je smaakpupillen nog meer op de proef met een heerlijke Spritz cocktail en echte Italiaanse hapjes!

Zet 12 januari dus snel in je agenda en koop je tickets voor maar €10,00 via www.kasteelheeswijk.nl

Nieuwste editie

maart editie