2013-06-15 Fanfare-kamp 3Dit jaar heeft de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord voor het achtste jaar op rij haar kamp georganiseerd. Leerling muzikanten vanaf 7 jaar en een staf van volwassenen leden zijn afgelopen vrijdag vertrokken naar kampeerboerderij de Breehees in Goirle. In totaal 58 deelnemers die onder leiding van de inmiddels ervaren kampleiding allerlei spannende avonturen hebben beleefd, hebben gewerkt als boeren en boerinnen en hebben ook nog muziek gemaakt.

Het kamp wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors Solupar, Assurantiekantoor van Grunsven & Haerkens, nog vele kleine sponsors, de vrienden van de Koninklijke Fanfare en natuurlijk de enthousiaste leden die het kamp weer geweldig hebben georganiseerd en begeleid. Namens de tevreden muzikantjes dank!

De deelnemers waren voor het kamp ingedeeld in verschillende groepen zoals de “Eenden” natuurlijk de “Koeien” de “Kippen” de “Ganzen”  en de “Biggetjes”. Maar de kampioen van dit jaar zijn de “Konijnen” geworden onder leiding van Andrea Dortmans en Leon Verhallen.

Aan het einde van het kamp is voor de ouders, broertjes, zusjes en grootouders nog een concert gegeven  voor wie tijdens het kamp de stukken zijn ingestudeerd. Vervolgens samen met de groep naar Bernrode waar de kinderen door de ouders zijn opgehaald na een vermoeiend maar fantastisch kamp!

 

2013-06-15 Fanfare-kamp 1

2013-06-15 Fanfare-kamp 22013-06-15 Fanfare-kamp 4  

 

Nieuwste editie

maart editie