z1Maandag 7 juli presenteert de Koninklijke Fanfare haar jaarlijkse zomerconcert. Vanaf 19.00 uur zal de Fanfare bij Laverhof de zomer gaan verwelkomen. Dit jaar zullen naast het Opleidingsorkest/Opstaporkest, de slagwerkgroep en de fanfare

ook De Herrie Davidsonband en een drietal zangers optreden.

Deze samenstelling garandeert dat het een spektakel gaat worden. De slagwerkgroep laat als Nederlands Kampioen horen dat een drumband meer is dan wat trommelgeroffel. Het opleidingsorkest laat samen met het opstaporkest horen hoe de allerjongsten, begeleidt door ervaren spelers, meer in hun mars hebben dan spelen en ravotten. De Fanfare gaat samen met de Herrie Davidsonband en de zangers nog eenmaal nummers spelen uit het inmiddels befaamde Outdoor Rockconcert dat eerder is opgevoerd in Breda en in de Kersouwe. Als surprise wordt er, als voorbereiding op BevrijdingHDL in september, ook een Vera Lynn medley gespeeld.

z2Heb je dus het Outdoor Rockconcert gemist of wil je nog een keer meegenomen worden in een muzikale achtbaan? Bezoek dan op maandag 7 juli het zomerconcert bij Laverhof in de Abdijstraat te Heeswijk. Entree is gratis en er is koffie, thee en koele drank verkrijgbaar.

Tekst en foto's: Jos Nijssen

Nieuwste editie

maart editie