120108_apresskiHet begin van het nieuwe jaar 2012 gaat goed en groots van start bij de Toren in Heeswijk-Dinther. In de maand januari staan twee grote evenementen op het programma waarbij een zeer breed publiek kan genieten van een geweldige sfeer! Komende vrijdag 13 januari is de Mega Aprés Ski Party. Op zaterdag 28 januari 2012 gaat 'Torenrock' plaatsvinden.

Oorspronkelijk verwees de Franse term Aprés Ski naar het aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen na de oncomfortabele skischoenen. De term heeft zich echter geleidelijk uitgebreid naar alle sociale activiteiten na het skiën. Met dit laatste houden we ons dan ook voornamelijk bezig de 13e januari. Met het verse alpenhout wordt de zaal betimmerd en versierd, de jägermeister en de flügel doen hun aantrede en met het enthousiasme van de aprés ski DJ zal de grote zaal tot in de late uurtjes zijn dienst doen als echte Aprés Skihut.

Als klap op de vuurpijl zal zanger VINZZENT zijn opwachting maken op de bühne. Menig hart klopt sneller en zalen gaan op zijn kop. Zuiver gezongen en met veel 'schwung' brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers. Wordt Vinzzent de nieuwe Jan Smit en sluit hij aan bij Nick & Simon? Kom Vinzzent gratis bewonderen op 13 januari 2012!

Voor velen is zanger Vinzzent bekend van onder andere zijn hits 'Dromendans' en 'Dansé Dansé'. Met deze laatste haalde hij in 2008 opnieuw de hitlijsten. Een voorproefje van Vinzzent's muzikale ontwikkeling. Vrolijk, met een Afrikaans koortje en een Franstalig couplet, brengt het elke toehoorder in beweging. In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met 'Alles wat ik hebben wil'. De single is regelmatig te zien en te horen bij de landelijke en regionale radio- en tv- zenders.

Vinzzent gaat onverminderd door en lanceert kort na het Nationaal Songfestival (waar hij in 2010 de publieksprijs won) zijn single 'Dromendans' dat meteen enorme hit werd.
'Dromendans' komt overal voorbij; in kroegen, feesttenten, vakantiebestemmingen. Er worden zelfs diverse filmpjes op youtube gezet van mensen die het nummer zingen. Als hoogtepunt dansten 2500 studenten in Tilburg tegelijkertijd hun eigen Dromendans tijdens een optreden van Vinzzent.
Zeer recent heeft Vinzzent zelfs een gouden plaat ontvangen voor zijn single 'Dromendans'.De gouden plaat werd door 3FM DJ Sander Lantinga live tijdens TV opnames van Serious Request overhandigd. Vinzzent was blij verrast met de gouden status. De single werd meer dan 10.000 keer verkocht.

De MEGA Aprés Ski party start om 20.00 uur. Deze avond is gratis te bezoeken maar let wel, vol=vol!

Nieuwste editie

maart editie