20120820Rabobank zomerpodiumEen groots muziekevenement met lokaal talent op 7, 8 en 9 september op plein De Misse in Heesch

Op 7, 8 en 9 september vindt een grootschalig muziekevenement plaats op De Misse in Heesch: het Rabobank ZomerPodium. Lokaal muzikaal talent uit Bernheze, Maasdonk en de voormalige gemeente Lith brengt een eigentijds repertoire van zang en dans ten uitvoer, begeleid door een groot orkest. Voor een podium van 300m2 wordt een tribune geplaatst die plaats biedt aan maar liefst 1.000 bezoekers.

Speciaal voor het evenement is er een dansgroep, koor en orkest samengesteld. Daarnaast zijn er solisten aangewezen uit het midden van de vele talenten die het verenigingsleven in Bernheze, Maasdonk en Lith rijk is. Een half jaar lang hebben zij onder leiding van een artistiek team, bestaande uit Ardy van de Louw, Hanneke van der Stappen, Martijn Egelmeer en Rob van Reijmersdal,  intensief gerepeteerd om met elkaar een bijzondere productie neer te zetten. Op 7, 8 en 9 september presenteren zij aan alle leden van Rabobank Bernheze Maasland het resultaat van de repetities.

Exclusief voor leden

Rabobank Bernheze Maasland organiseert dit evenement in het kader van haar 115-jarig bestaan en exclusief voor haar leden en klanten. Klanten van de bank die nog geen lid zijn, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Dat kan via de website van de bank.

Leden van Rabobank Bernheze Maasland kunnen zich nog (gratis) aanmelden op: www.rabobank.nl/bernhezemaasland, maar aangeraden wordt er snel bij te zijn, want vol = vol.

Nieuwste editie

maart editie