Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

foto _valentijnsdag_2013De Wereldwinkel organiseerde in de aanloop naar Valentijnsdag een actie. Iedere betalende klant mocht aangeven wie op Valentijnsdag verrast moest worden met een boeket Fairtrade Rozen. Uit handen van Hans van Reek van Miranda’s bloemensalon en Marijke den Otter van de Wereldwinkel ontving Lianne van Genugten op 14 februari de rozen. Marieke Linders kocht in de Wereldwinkel een cadeautje en vulde de bon in. Zij vond dat haar vriendin wel een bloemetje verdiende.

De Wereldwinkel is blij dat Miranda’s Bloemensalon Fairtrade rozen verkoopt en de bloemen voorziet van Fairtrade snijbloemenvoeding. Het Fairtrade keurmerk garandeert dat het product of de grondstof met respect voor het milieu is geproduceerd. Omdat de producenten een eerlijke prijs ontvangen kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

Bij de uitreiking van de Fairtrade rozen vertelde Lianne de Wereldwinkel een warm hart toe te dragen. Het gevarieerde en steeds wisselende aanbod van cadeautjes is voor haar een reden om met regelmaat binnen te lopen. Ook u nodigen we graag uit vrijblijvend eens binnen te lopen in de Wereldwinkel, Jonker Speelmanstraat 10