Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

moederdagOp zondag 12 mei is het moederdag. Een dag die is ingegeven door waardering voor een ander. De Wereldwinkel doet dat in de vorm van een fraai Moederdaggeschenk dat ook de makers ervan in het zonnetje zet.

De Wereldwinkel combineert de aandacht voor eerlijke handel met aandacht voor Moederdag door de verkoop van een exclusieve geschenkdoos kruidenthee vol bijzondere smaken en geuren. De thee is om zelf van te genieten én te delen met gezinsleden en bezoek. Voor ieder moment van de dag en voor ieder wat wils en dat brengt ons weer terug bij de fairtrade gedachte. In de geschenkdoos komen de producten helemaal tot hun recht. De boeren verkopen hun hoge kwaliteit thee onder eerlijke voorwaarden. Zij delen in de winst en maken aanspraak op de fairtrade ontwikkelingspremie. Alle aangesloten boeren ontvangen bovendien een huishoudbonus in de vorm van een pakket levensmiddelen.

De geschenkdoos kruidenthee is te koop in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. Naast deze exclusieve geschenkdoos heeft de Wereldwinkel een uitgebreid assortiment cadeauartikelen en in de maand mei rosé en witte wijn in de aanbieding.

Door uw aankoop in de Wereldwinkel geeft u de gezinnen in de derde wereld ook een kans op een beter bestaan. Zo verrast u niet alleen úw moeder! Loop vrijblijvend eens binnen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. De vrijwilligers staan u graag te woord.