Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wereldwinkel en Tony’s  Chocolonely gaan voor eerlijke slaafvrije chocolade!

130303 Wereldwinkelbericht_week_10De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. De werkwijze van Tony’s Chocolonely past helemaal bij de doelstelling van de wereldwinkel en dat is de reden dat de Wereldwinkel de repen van Tony’s Chocolonely in het food-assortiment heeft. Alle chocolade van het bedrijf is Fairtrade-gecertificeerd en het streeft ook nog eens naar 100% slaafvrije chocolade.

De repen worden  gemaakt van cacaobonen die rechtstreeks worden ingekocht bij boeren in Ghana en Ivoorkust. De boeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun cacao. Hiermee krijgen de gezinnen in West-Afrika een kans op een beter bestaan en kunnen de boeren kun kinderen naar school laten gaan.

Onderdeel van het succes van Tony’s Chocolonely is hun te gekke marketingaanpak. Naast de standaardrepen verkoopt het bedrijf ook gepersonaliseerde repen.  Zo kun je met een speciale wikkelcreator je eigen wikkels maken. Dit dankzij Wihabo met een vestiging in Geffen en Heesch. Zij zorgen ervoor dat de wikkels digitaal worden gedrukt, om de chocolade worden gewikkeld en worden verstuurd. Ga voor meer informatie naar www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl.

De Wereldwinkel wil je graag kennis laten maken met de (h)eerlijke chocoladerepen van Tony’s Chocolonely. Er liggen maar liefst 5 smaken voor u klaar: melk, puur, hazelnoot, noga en karamel. Tot en met 28 september hebben zij een speciale actie: koop vijf 180 grams repen en betaal er maar vier!

Loop vrijblijvend eens binnen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther en maak kennis met de originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen. De vrijwilligers helpen staan je graag te woord.