Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

130922 Fairtrade_koffieBen jij een koffie liefhebber? Dan heb je vast wel eens gehoord van de term 'slow coffee'.  Slow coffee kan je vergelijken met de ouderwetse filterkoffie zetmethode. Er zijn een aantal koffiesoorten waarbij de smaak veel beter tot zijn recht komt door meer tijd te nemen voor het zetproces.

Voor deze zetmethode is de Koffie voor Fijnproevers van Fair Trade Original heerlijk. Er zijn drie verschillende aroma's ontwikkeld. Proef Afrika is een karaktervolle koffie met een hint van pure chocolade en citrus. In Proef Centraal Amerika herken je de smaak van zoete bessen en Proef Zuid Amerika heeft de heerlijke smaak van zoet fruit.

Wil jij ook kennis maken met de wereld van slow coffee, doe dan mee met de win actie! De Wereldwinkel geeft namelijk twee slow koffie pakketten weg ter waarde van 55 euro.  Het pakket bestaat uit een Slow Coffee maker, drie pakken Koffie voor fijnproevers en een doos met 100 koffiefilters.

Om mee te doen moet je een pak Fair Trade Original koffie kopen in de Wereldwinkel. Bewaar wel de kassabon en schrijf je, uiterlijk 30 september. Klik hier om je direct in te schrijven. Door in te schrijven ontvang je automatisch de nieuwsbrief.

De koffie koopt u deze maand ook nog eens extra voordelig. De Wereldwinkel heeft de snelfiltermaling namelijk benoemd tot “aanbieding van de maand”. Loop daarom eens binnen in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther.