Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140216 uitreiking_prijs_valentijnsdag_2014Wereldwinkel Heeswijk-Dinther organiseerde een facebook-actie met als doel haar digitale netwerk te vergroten. Door de pagina van de wereldwinkel  “leuk” te vinden en het bericht over de kop en schotel met een hart te delen maakte men kans op deze kop en schotel. Op zaterdag 15 februari werd de prijs uitgereikt. Christa Bok mocht uit handen van Marijke den Otter, PR medewerkster bij de Wereldwinkel  haar prijs in ontvangst nemen.

De Wereldwinkel kijkt terug op een geslaagde actie. Bij de start van de actie vonden 92 personen de facebookpagina van de Wereldwinkel “leuk”. Inmiddels is dit aantal met 25% gestegen. Daarnaast hebben maar  bijna 1000 personen hebben het bericht gelezen en een aantal hebben het bericht ook nog eens gedeeld. Hiermee ontstaat een netwerk wat van grote waarde is voor de bekendheid van de Wereldwinkel.

Het uitbreiden van het digitale netwerk is onderdeel van het PR-plan.  Samenwerken en de verbinding zoeken met anderen is het sterke punt van de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther.  Door acties te bedenken waarbij ondernemers of organisaties uit Bernheze worden betrokken komt de Wereldwinkel weer eens anders in beeld. Zo loopt er op dit moment een  actie in samenwerking met Kasteel Heeswijk. Door het aankopen van broodbeleg, o.a. pindakaas,  maak je kans op een gratis lunch op het Kasteel. Ook is de Wereldwinkel  bezig met het organiseren van een kookworkshop. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Educatief Centrum de Eijnderic en zal medio november plaatsvinden. Meer info volgt te zijner tijd via deze website.