Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140309 Wereldwinkel_week_11Op zaterdag 8 maart ontving Annie Dobbelsteen, uit handen van de “Baron”, op Kasteel Heeswijk een tegoedbon voor een lunch voor twee personen in de Brasserie. Dit dankzij de aankoop van een van de broodbelegproducten uit de Wereldwinkel.

Iedere maand wordt er een food-product in de schijnwerpers gezet. In de maand februari viel de keuze op het broodbeleg. Met de aankoop van een of meerdere producten maakten klanten kans op een lunch voor twee personen op Kasteel Heeswijk. Meedoen was eenvoudig. Op de kassabon moest naam en telefoonnummer vermeld worden. Gelukkige winnares is Annie Dobbelsteen. Zij kan uitzien naar een lekker lunch aangeboden door Brasserie Kasteel Heeswijk.

Dat Annie de prijs in ontvangst mocht nemen uit handen van de ”Baron” was een verrassing van Rob en Sabine Sleddens van Kasteel Heeswijk. Acteurs van de Kersouwe waren die dag aanwezig op het Kasteel om te figureren.

In de maand maart zet de Wereldwinkel de bakmix voor muffins en de brownies mix in de spotlights. Voor slechts € 1,99 koopt u al een pak en bakt u al (h)eerlijke muffins.

De Wereldwinkel verkoopt levensmiddelen en cadeau ’s met een biedt u de producent een kans op een beter bestaan. Loop vrijblijvend eens binnen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther of kijk voor meer informatie op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl