Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140504 groepsfoto_wereldwinkelOp 10 mei 2014 is het World Fair Trade Day. Een dag waarop wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor Eerlijke handel. Deze dag is dan ook bij uitstek dé dag voor een feestje. Het bestuur en de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel.

Nadat eerder al de winkel heringericht is heeft nu ook de buitenkant een frisse uitstraling gekregen. De nieuwe winkel oogt verrassend strak met als eyecatcher op de muur het statement: “de Fairtrade Cadeauwinkel”.

Vanaf 14.00 uur staat de (h)eerlijke koffie klaar! Om 14.30 uur vindt het officiële gedeelte plaats. Een djembé band treedt voor u op en een bord dat weergeeft waar de Wereldwinkel voor staat wordt onthuld. Speciaal voor de heropening, World Fair Trade Day en Moederdag heeft de wereldwinkel enkele leuke aanbiedingen. Daarnaast ontvangt iedere betalende klant een attentie. Voor de basisschoolleerlingen is er een kleurwedstrijd. Inleveren van de kleurplaat op 10 mei levert sowieso een traktatie op en bovendien maak je kans op een Fairtrade prijs. De kleurplaat is te downloaden op: www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl. Ook aan de bewoners van Laverhof is gedacht. Op 10 mei zorgt de Wereldwinkel voor een Fairtrade  traktatie bij de koffie.

De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther hoopt dat u 10 mei in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij de heropening. Verhinderd? Loop dan vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers staan u graag te woord!