Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

zomer in de wereldwinkel 2014Het is weer zover. De zomervakantie staat voor de deur. Zo ook voor de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. De openingstijden zijn tijdelijk aangepast maar voor de vakantieganger en de thuisblijver is een bezoek aan

de Wereldwinkel in de zomer een must!

Goed drinken Je vakantie begint met de reis. Vaak rij je uren achter elkaar naar je vakantiebestemming. Water is dan echt een must! In de Dopper kan je 500ml water meenemen, in ieder geval genoeg om een paar uur mee vooruit te kunnen. Met de aankoop van een Dopper steun je een waterproject in Nepal. Van het geld worden onder andere waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd. In de maand juli is de Witte Dopper in de aanbieding. Deze maand geen € 12,95 maar € 9,50 per stuk. Let wel: geldt alleen voor de Witte Dopper en op=op.

Reisverslag maken Weer eenmaal thuis willen we graag nog even terugdenken aan die heerlijke vakantie. Schrijf jouw vakantie beleving op in het Fairtrade notitieboekje voor je ze vergeet. Daarmee help je tegelijkertijd de mens en de olifant mee. Een deel van de opbrengst gaat naar een stichting ter bescherming van de olifant en Sri Lankaanse jongeren verdienen er een eerlijk loon mee.

Aanbieding voor de thuisblijvers Niet op vakantie maar lekker genieten in de tuin van een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. Dat lekkers maak je zelf met de Baking Kit van Fair Trade Original. De baking kit bevat 6 Fairtrade producten en 5 receptenkaarten. De kit kost normaal € 11,95 maar is tijdens de vakantie te koop voor € 9,95. Aan de baking kit is tevens een leuke actie verbonden: kopers maken kans op een gratis Fairrukkelijke kookworkshop bij de Eijnderic.

Allemaal een fijne vakantie en tot ziens weer in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther!

Van 14 juli tot en met 24 augustus is de Wereldwinkel open op:

Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur