Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140921 45_jaar_wereldwinkelDe Wereldwinkel bestaat 45 jaar en dat wil de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther vieren. Zij trakteren op een gratis chocoladereep.

Tony’s Chocolonely heeft (h)eerlijke chocolade in diverse smaken. Sinds vorige week zijn daar 3 speciale smaken aan toegevoegd te weten: Melk walnoot banaan, Melk drop, Melk rozemarijn sinaasappel. Drie te gekke & heel bijzondere smaakcombinaties waar je je vingers nog net niet bij op eet. Bij aankoop van vier verschillende 180 grams repen van Tony's Chocolonely ontvang je 1 gratis jubileum reep. Deze reep is speciaal ter gelegenheid van het 45 jarig jubileum ontworpen.

45 jaar geleden was het doel van de Wereldwinkel de wereldhandel te veranderen door de afzet van producenten in de derde wereld te vergroten, voorlichting aan het publiek te geven en politieke campagnes te voeren. In de jaren ’80 professionaliseerde de verkoop en nu werken de Wereldwinkels met een succesvol winkelconcept zoals dat in de retail gebruikelijk is. Met als resultaat dat de Wereldwinkel meerdere malen door consumenten verkozen werd tot Beste Cadeauwinkel van Nederland. Na 45 jaar is het doel onveranderd: armoede bestrijden en een betere wereld creëren.

Loop dus voor de (h)eerlijke Tony’s Chocolonely repen eens binnen in een van de Wereldwinkel. De speciale jubileumrepen liggen al klaar!