Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wereldwinkelSinterklaas is weer in Nederland. Een spannende, gezellige en drukke tijd breekt aan. Kinderen mogen hun schoen zetten en ouders spannen zich in om Sinterklaas een handje te helpen. Een tip van Sint: loop eens binnen in de origineelste cadeauwinkel van Heeswijk-Dinther: de Wereldwinkel!

Chocolade-letter-reep van Tony Chocolonely
Naast originele cadeaus heeft de Wereldwinkel speciaal voor Sinterklaas een unieke chocolade-letter-reep ingekocht. Dat is een chocoladeletter en een reep in één: 180 gram, dus meer chocolade dan een reguliere chocoladeletter en dan ook nog met stukjes pepernoot erin! Aan de binnenkant van de wikkels zitten bovendien ook nog eens verschillende Sint-spelletjes verstopt. Dat maakt deze reep wel erg bijzonder…….En hij past precies in uw schoen.

(H)eerlijk avondje
Op vrijdag 21 november, van 18.00 tot 21.00 uur, heeft u de kans om voordelig Sinterklaasinkopen te doen. De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther organiseert dan een extra koopavond. Onder het genot van een kop Fairtrade koffie/thee of glaasje wijn kunt u lekker rondsnuffelen in de winkel. U ontvangt bovendien maar liefst 20% korting op non-food met uitzondering van kerstartikelen en al afgeprijsde artikelen.