Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

141123aadjepiraatjeKen jij Aadje Piraatje nog niet? Dan wordt het tijd om een bezoek te gaan brengen aan de bibliotheek of de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. In de bibliotheek kun je boeken lenen met in de hoofdrol Aadje Piraatje en in de Wereldwinkel hebben ze o.a. een ontbijtservies van dit lief, klein piraatje. En dát ontbijtservies (bord, kop en kom) kun jij winnen door mee te doen aan de kleurwedstrijd die de Wereldwinkel in samenwerking met de bibliotheek. organiseert.

Kleurwedstrijd:
Iedereen die op de basisschool zit kan meedoen aan de kleurwedstrijd. De kleurplaat van Aadje Piraatje kun je gratis ophalen in de bibliotheek of in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. De kleurplaten kunnen tot en met 14 december ingeleverd worden in de Wereldwinkel. Daar staat een speciale brievenbus te wachten op jouw kleurplaat! In de Wereldwinkel hebben ze nog een leuke actie met Aadje Piraatje.

Hagelslagactie met leesplezier:
Bij aankoop van 2 pakken hagelslag krijg je nu een nieuw avontuur cadeau van Aadje Piraatje: het boekje Storm! Op de pakken staat een unieke actiecode die je invoert op internet. Het boekje krijg je binnen 14 dagen gratis thuisgestuurd. Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar www.fairtrade.nl/acties.

Genoeg redenen dus om eens binnen te lopen in de bibliotheek of de Wereldwinkel.