Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

141130 KookworkshopEducatief Centrum de Eijnderic organiseerde in samenwerking met de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther voor het eerst een FAIRrukkelijke kookworkshop. Na het succes van deze avond en de cursisten die al op de wachtlijst staan is besloten de workshop op 12 januari nogmaals te organiseren.

Onder leiding van docent en vrijwilliger bij de Wereldwinkel, Jan Verkuijlen, gingen de cursisten enthousiast aan de slag. Onder het genot van een (h)eerlijk kopje koffie en thee werden de groepjes samengesteld en werd het menu besproken. Ingrediënten voor het drie-gangen verrassingsmenu waren hoofdzakelijk fairtrade producten. Al deze producten zijn vanzelfsprekend te koop in de Wereldwinkel!

Na de bereiding van de gerechten gingen de cursisten aan tafel en genoten zij, onder het genot van een glaasje (h)eerlijke wijn, van het voor- , hoofd- en nagerecht. Cursisten waren erg verrast door het resultaat en gaven aan dat de opzet zeer geslaagd was en zeker voor herhaling vatbaar.

Ben jij benieuwd naar het FAIRrukkelijk menu en ook zin in een gezellig avondje uit. Schrijf je dan in voor de workshop op maandag 12 januari. Voor deze datum zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via de www.eijnderic.nl.