Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

ZeepCadeaus geven doen we graag, maar het is nu even tijd voor jezelf. Tijd voor een bezoekje aan de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther. Tot moederdag staat daar het thema Hamam centraal. Met lekkere zeepjes, geurolie, kaarsen en houten accessoires tover je jouw badkamer om tot een echte Spa. 

Bovendien maak je met je aankoop in de Wereldwinkel ook nog eens kans op een hot Stone massage.  

 

Puur natuur voor je huid 

Appel of lavendel.  Alleen de fijnste plantaardige ingrediënten zijn goed genoeg als basis voor de zeep, de scrub en het badzout van Soap-n-Scent uit Thailand. De vrouwelijke medewerkers van dit bedrijf maken deze prachtige, luxe producten. Dit ambachtelijk werk levert hen een vaste baan met een eerlijk inkomen. Niet onbelangrijk in een land waar vrouwen in de prostitutie terechtkomen als ze geen betaald werk kunnen vinden.  

 

Fairtrade katoen 

Zet je voeten op een heerlijk zachte badmat, die wordt geproduceerd zonder het gebruik van kunstmest en chemicaliën. Deze badmat van de ECO-collection, is gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoen en onder fairtrade omstandigheden. Zo kun je er zeker van dat de katoenboeren een eerlijke vergoeding hebben ontvangen in India, dat is een prettig gevoel.  

 

Win een hotstone massage. 

Met uw aankoop maakt u tijdens de Hamam-weken ook nog een kans op een hot Stone massage bij Beautysalon Younique gevestigd aan de Oranjestraat 46 te Heeswijk-Dinther. Eigenaresse Marloes van Mierlo stelt deze behandeling gratis beschikbaar. Meedoen kan door je telefoonnummer te vermelden op de kassabon en deze in de winkel in de daarvoor bestemde pot te deponeren. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Op 9 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Redenen genoeg om dus eens binnen te lopen in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther! Marloes van_Mierlo

Bord en zeep