Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

WereldwinkelHet bakken van cupcakes is in! Daarom heeft de Wereldwinkel in samenwerking met Smultaartjes uit Heeswijk-Dinther, een leuke Vaderdagactie bedacht. Bak een cupcake, maak een selfie met de cupcake en zorg dat de foto bij de Wereldwinkel komt. Wie weet win jij een lekkere taart t.w.v. € 25,00. De actie loopt van 3 tot en met 19 juni. Op 20 juni vindt de prijsuitreiking plaats. Heb je meteen een Vaderdag cadeau!

Bij de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther vindt je (h)eerlijke ingrediënten voor jouw cupcake. Als basis kun je de muffinmix gebruiken. Een bijzondere mix zodat je cupcakes altijd slagen. Zo zijn ook de kleine suikerboeren op Mauritius met glans geslaagd. Toen zij het Fairtrade certificaat wilden halen, had dat wat voeten in de aarde. Maar zij hielden vol. Inmiddels is het duizenden boeren gelukt. Zij werken samen, kopen gemeenschappelijke vrachtwagen en gaan verantwoord om met het milieu. En ze verkopen veel eerlijke rietsuiker welke weer verwerkt is in de muffinmix. Klik hier voor meer informatie over de muffinmix en de suikerboeren.

Gebruik de muffinmix voor jouw cupcake en maak er iets moois van! Maak vervolgens een foto waarop naast de cupcake ook jijzelf en eventueel jouw vader staat! Mail deze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je geen mail? Foto afdrukken en inleveren in de winkel aan de Jonker Speelmanstraat kan ook. Zet er wel even je naam en telefoonnummer bij. De meest originele foto wint een taart.