Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

jokeAfgelopen zaterdag ontving mevrouw Joke Bongenaar uit handen van Ria van de Wetering, vrijwilligster bij de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther de door haar gewonnen hangmat. Daarbij ontving zij ook nog een Fairtrade shopper zodat de hangmat ook nog eens goed op geborgen kan worden.

Voorafgaand en tijdens de kermis in Heeswijk-Dinther had de wereldwinkel een 1 euro actie. Door betaling van 1 euro, het achterlaten van je naam en telefoonnummer kon je de winnaar worden van een hangmat t.w.v. € 49,95. “Ik was erg verrast toen ik gebeld werd ”aldus mevrouw Joke Bongenaar. “Ik was de eerste op de lijst en dacht in zijn geheel geen kans te maken. De activiteiten van de Wereldwinkel draag ik een warm hart toe”.

Vanwege het succes van deze actie heeft de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther besloten deze actie in de winkel door te zetten. Tijdens de volgende actieperiode maak je kans op een tapasschaal t.w.v.€ 29,90. Meedoen aan de actie kan alleen in de winkel waar de lijst klaar ligt om je in te schrijven. Loop daarom eens binnen in de Wereldwinkel aan de Jonker Speelmanstraat. Wie weet ben jij straks voor 1 euro de eigenaar van de tapasschaal!