Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

compilatie_rabo.jpgRabobank Bernheze Maasland staat midden in de samenleving. Dichtbij en betrokken. Actief zijn op het maatschappelijke vlak past bij de oorsprong van de Rabobank. Maar wij willen als Rabobank niet alleen nog meer betrokken en dichtbij raken, maar ook een partner zijn.
  
Wij proberen mensen samen te brengen, voordelen te behalen op het gebied van (leef)milieu, natuur en landschap, om ú te helpen uw leefomgeving aangenamer te maken.

Om dit mogelijk te maken wil de Rabobank lokale projecten en initiatieven ondersteunen vanuit diverse fondsen. Een daarvan is het Coöperatief Dividend. Jaarlijks stelt Rabobank Bernheze Maasland een deel van de winst beschikbaar voor dit fonds om te helpen uw woon- en leefomgeving aangenamer te maken. Voor 2008 gaat het om een bedrag € 80.000,-.

 CategorieënOmdat we zoveel mogelijk verschillende projecten willen ondersteunen én een zo goed mogelijke verdeling naar kernen, doelgroepen en categorieën willen, onderscheiden we de volgende vier categorieën:1.        Wijk & Gemeente 2.        Cultuur & Natuur3.        Jongeren & Educatie4.        Zorg & Senioren

We gaan dit jaar weer extra letten op een evenwichtige spreiding over Bernheze, Lith en Maasdonk. Daarnaast blijft ons speerpunt dit jaar om leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar actiever te betrekken bij onze coöperatie. Daarom hebben projecten die worden ingediend voor of door deze doelgroep een streepje voor.

 Criteria Coöperatief Dividend

Heeft u een innovatief idee dat een meerwaarde heeft voor ons werkgebied? Nu is het uw kans om ideeën om te zetten in resultaat. De Rabobank daagt u uit om een innovatief voorstel in te dienen. Stuurt u uw aanvraag in vóór 1 augustus. Voor ondersteuning door het fonds dient het project natuurlijk wel aan enkele criteria te voldoen. Deze criteria, een toelichting en het aanmeldingsformulier vindt u terug op www.Rabobank.nl/BernhezeMaasland of kunt u opvragen bij Rabobank Bernheze Maasland.