Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

rabobank_logo_cd.jpgAanvragen voor het Coöperatief Dividend 2008 stromen al weer een aantal weken binnen. Ook dit jaar zijn er weer veel leuke en innovatieve projecten door u ingestuurd. Rabobank Bernheze Maasland wil dit enthousiasme graag stimuleren en heeft daarom besloten het inschrijftermijn voor het Coöperatief Dividend te verlengen met 1 maand U heeft dus nog tot 1 september de tijd om uw ideeën en initiatieven in te sturen. Heeft u een innovatief idee om uw woon- en leefomgeving aangenamer te maken, dan dagen wij u nú uit om uw voorstel in te dienen! 
 

Leden beslissen
Het Coöperatief Dividend is nauw verbonden met de leden van Rabobank Bernheze Maasland. Onze leden worden actief betrokken bij dit fonds doordat ze de kans krijgen te stemmen op hun favoriete idee en op die manier zelf invloed uitoefenen op hun eigen woon- en leefomgeving. Onze leden mogen allemaal hun stem geven aan hun favoriete project en beslissen daarmee welke ideeën en initiatieven een deel van het geld mogen ontvangen. In totaal is er € 80.000,- te verdelen over 4 categorieën: Zorg & Senioren, Educatie & Jongeren, Cultuur & Natuur en Wijk & Gemeente. Tijdens het feestelijke Leden Event, dat zal plaatsvinden op 11 december, zal het Coöperatief Dividend worden uitgereikt. 
 

Voorwaarden Coöperatief Dividend
Voor ondersteuning door het fonds dient uw project natuurlijk wel aan enkele criteria te voldoen. Deze criteria en het aanmeldingsformulier vindt u terug op www.Rabobank.nl/BernhezeMaasland of u kunt deze opvragen bij uw bankwinkel. We gaan dit jaar extra letten op een evenwichtige spreiding over Bernheze, Lith en Maasdonk. Daarnaast blijft het ons speerpunt om leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar actiever te betrekken bij onze coöperatie. Daarom hebben projecten die worden ingediend voor of door deze doelgroep een streepje voor.