Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

080815-rvdk-halte_5_2.jpgEindelijk is het dan zover Heeswijk-Dinther heeft er een Lunchroom bij, midden in het centrum.
Over de naam HALTE 5 is goed nagedacht al was de uitleg eenvoudig: “Het is een plaats om bij stil te staan en het is huisnummer 5, vandaar”.Om deze zaak te realiseren is er maanden lang aan verbouwd en gebouwd, om tot het uiteindelijk resultaat te komen.
Voor foto's klik hier Het resultaat mag er zijn. geen standaard snackbar waar je óók aan een tafeltje kunt eten maar één waar je,  afgescheiden van de plaats waar je friet en diversen soorten snacks kunt bestellen, kunt gaan zitten in gezellige zitjes met een nostalgische parketvloer en met bijbehorende kleuren op de wanden, erg sfeervol en met speelhoek voor de kinderen.
De balie voor het bestellen van frietjes en een uitgebreide assortiment aan snacks en diversen soorten ijs is ruim van opzet, overzichtelijk en het vriendelijk personeel probeert de klanten zo snel mogelijk te helpen. De eigenaresse, of zoals de Belgen dat zeggen uitbaatster,van deze nieuwe lunchroom is Peggy & Monique Zij kennen de klappen van de zweep als het gaat over het werken in deze branche, ze werkte Peggy voorheen in diversen snackbars in het dorp. Monique kan ook spreken van enige horeca ervaringen, maar zal zich meer op de achtergrond bezighouden Wat beide dames hoog in het vaandel hebben staat is, het eenieder zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo nodigde ze afgelopen woensdag alle bewoners van het appartementen complex uit om te komen eten. Dit om kennis te kunnen maken met de nieuwe buren en als goedmaker voor de overlast die de verbouwing met zich heeft meegebracht