Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

080913-wvdl-kapperdrome_33.jpgEigenares Mirjam Godschalk  van Haar Drôme  kappers in Heeswijk – Dinther is vandaag  13 september uitgeroepen tot  een van de twaalf ‘Grand Salons’ van Nederland. Goud, ‘zoals ze het zelf heel trots noemt’.
Voor foto's klik hier.


12 Jaar eigen zaak

Toen  Lies de Laat (Kapsalon Elise) stopte, nam Mirjam Godschalk haar bedrijf over.
De eerste tijd bleef ze onder de zelfde naam werken, na 3 jaar werd de naam veranderd in Haar Drôme kappers. Toen in Marius Poort een bedrijfsruimte te huur was nam ze de gelegenheid om met haar kapsalon daar naar toe te verhuizen. Dat is inmiddels ook al weer drie en half jaar. Een mooie trendy zaak, waar men terecht kan voor een knipbeurt of een uitgebreid beauty-arrangement.

 

Ronald Mcdonald huis
Dit succes vindt ze een mooi moment om een deel van de opbrengst en sponsorgelden aan het Ronald Mcdonald huis te schenken. Ze wil hiermee haar sociale betrokkenheid tonen. Juul van Doorn, een ernstig ziek meisje van 14 jaar had de eer om de eerste cheque van 1500,- euro te overhandigen aan de ambassadeur van het Ronald Macdonald huis. Dit is vast een eerste aanzet. Er zijn ook nog honderd ballonnen opgelaten met een kaartje eraan en voor elk teruggestuurd kaartje geeft Mirjam ook nog eens 5,- euro.

 

Namens de Digikrant, heel veel succes toegewenst!

    

Tekst: Wilma van Zoggel
Fotograaf: Wim van der Lubbe