Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo-jouw-wereld.jpgOp dinsdag 9 en woensdag 10 december organiseert Rabobank Bernheze Maasland een event speciaal voor haar leden in het Financieel Advies Centrum, Cereslaan 2 te Heesch.

 Het Ledenevent eindigt op donderdag 11 december in het Eventron Rosmalen met de uitreiking van het Coöperatief Dividend 2008 en aansluitend een feestelijk optreden van een bekende Nederlandse artiest!  Thema; ontdekken van je eigen wereld

Dit unieke Ledenevent staat in het teken van het ontdekken van je eigen wereld. Het hele leven lang sta je voor allerlei keuzes. Deze keuzes bepalen je levensweg en hoe jouw wereld eruit komt te zien. Bezoekers kunnen tijdens het event zelf keuzes maken in het creëren van hun wereld. Iedereen bevindt zich in een andere fase van het leven en staat voor verschillende “life-events” (bijvoorbeeld het krijgen van kinderen, trouwen of het kopen van een huis), waarbij financiële kwesties een belangrijke rol spelen.  

Rabobank Bernheze Maasland wil tijdens deze ontdekkingsreis jouw persoonlijke reisgids zijn en je helpen je koers te bepalen, want; “Samen bereik je meer dan alleen”! ProgrammaMaar wat kun je nu verwachten tijdens het event? Er is gezocht naar een mooie mix tussen fun & finance.
Er is een programma afgestemd op diverse doelgroepen, zoals agrariërs, ondernemers, 55+ en jongeren. Voor dit variabele programma schrijf je jezelf vooraf in.
 
Er vinden diverse workshops en clinics plaats, waaronder een workshop ‘Kledingadvies’ en een workshop ‘De waarde van Kunst en Antiek’, waar tips worden gegeven over de aankoop van kunst als belegging en waar je eigen kunststukken kunt laten taxeren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een spreker van Euronext of Rabobank Foundation!

 Daarnaast is er een vast doorlopend programma met voornamelijk fun-elementen. Zo kan er even gelounged worden in de loungehoek met een silent disco, kun je een eigen rendemix cocktail shaken en zal Pater van de Elsen alle vragen over de geschiedenis van de Rabobank beantwoorden.

En…… heb jij ook altijd al eens in de stoel van de directeur willen zitten? Dat kan op 9 & 10 december! 

Tot slot zijn er diverse wedstrijden waar leden zich voor kunnen inschrijven. Een voorbeeld van zo’n wedstrijd is een lokale vorm van Dragons’ Den. In deze wedstrijd kunnen ondernemers met een nieuw of innovatief idee een bedrag winnen en dit investeren in hun idee.
Ook wordt een Masterclass Fotografie georganiseerd. Voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar organiseren we een wedstrijd in de stijl van Pimp my Room; “Het is tijd voor jouw woning, jouw droomkamer”.  

Binnenkort ontvangen alle leden van Rabobank Bernheze Maasland een persoonlijke uitnodiging voor dit spectaculaire Ledenevent, dus hou je brievenbus goed in de gaten!