Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

apsadv.jpgAPS Advertising is op 26 september in Amersfoort door Savantis Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de sector Reclame, Presentatie en Communicatie 2008. Het in het Brabantse Heeswijk gevestigde reclamebureau was samen met HEMA en Accent deco & expo genomineerd.

Om het Beste Leerbedrijf 2008 in de sector Reclame, Presentatie en Communicatie te bepalen, is door de jury vooral gekeken naar het proces dat stagiairs doormaken en de mogelijkheden die het bedrijf daarbij biedt. De jury roemde met name de gestructureerde werkwijze van APS Advertising met betrekking tot stages. Ook de gedrevenheid van de stagecoordinatoren bij alle genomineerde bedrijven werd genoemd.


Uit het juryrapport: APS Advertising heeft ten aanzien van de medewerkers alles goed op een rij. Voor iedere medewerker is er een Persoonlijk Ontwikkelingsplan opgesteld, aangevuld met een Persoonlijk Functioneringsplan. De stagiairs starten met een eigen opleidingsplan, inclusief een aantal doelen, voor zowel de eerste als tweede stageperiode. Stagiairs krijgen niet zomaar iets te doen, ze werken mee aan opdrachten van echte opdrachtgevers.


APS Advertising is een modern marketingcommunicatiebedrijf, dat zich positioneert als merkbouwers. Dagelijks werken ongeveer er ruim twintig mensen aan de merken van uiteenlopende klanten waaronder de Koninklijke Nederlandse Munt, Laser Services, De Boer Tenten, RePay International, OTC Pharma International en Seats and Sofas. APS Advertising heeft het voordeel als stageplek erg gewild te zijn.

Zo werken er enkele voormalige stagiairs in vaste dienst en het komt regelmatig voor dat stagiairs vakantiewerk blijven doen voor het bureau.