Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

glasz_behang_schild_blw1.jpgSchildersbedrijf Arno Jacobs kan zich scharen bij het illustere gezelschap aan de top van schildersbedrijven in Nederland. In 2007 waren er in Nederland slechts 9 schildersbedrijven die een topscore behaalde van 100%. Deze inspectie word uitgevoerd door deskundigen van het Verf en Advies Centrum in opdracht van AF-erkenningsregeling. 

Hoeveel bedrijven er in 2008 de 100% scoren halen is natuurlijk nog niet bekend, maar een ding is zeker; Schildersbedrijf Arno Jacobs is een van de eerste.


AF-erkeningsregeling is een initiatief van Fosag, ondernemersorganisatie voor de schilders-onderhouds, metaalconservering en glasbranche. In Nederland zijn ruim 1550 erkende AF-schilders, glaszetters en behangers. Zij werken met de voorwaarde die overeenkomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Wij vinden het natuurlijk overweldigend en zijn natuurlijk ontzettend trots op dit resultaat, omdat Arno in 2002 als 23 jarige min of meer gedwongen was om de zaak van zijn vader over te nemen en zien het als een bekroning op zijn werk en zijn streven om bij de beste te horen.

Door alleen met de beste materialen te werken en heel veel aandacht aan de uitvoering te geven kan hij nu, behalve zijn slogan “Arno Jacobs brengt meer kleur in je leven” terecht het werk ook zien als “werk met meerwaarde”.
In het voorjaar van 2009, als alle
AF-inspectie topscoorders bekend zijn, zal er in de regionale kranten aandacht aan besteed worden.