Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

ondernemersbelanghd.gifBezoek vliegbasis Volkel.

Zoals tijdens de ledenvergadering al vermeld werd is de bevestiging voor het bezoek aan vliegbasis Volkel ondertussen binnen.



Hierbij willen we alvast de datum bekend maken zodat u tijd kunt reserveren in uw agenda.

Het bezoek zal plaatsvinden op dinsdag 20 januari, we worden om 13.00 uur verwacht op de vliegbasis en de rondleiding duurt tot ongeveer 16.30. De volgende onderdelen zitten in de rondleiding het bezichtigen van de start van vliegtuigen, rondleiding over de vliegbasis, bezoek aan het museum, het bijwonen van een instap procedure van een vlieger bij een F-16 en een bezoek aan de onderhoudshangaar van de F-16.

De grootte van de groep is maximaal 40 personen dus als u mee wilt stuurt u dan een bericht zodat we u alvast kunnen noteren. Begin Januari ontvangt u dan de uitnodiging met de exacte vertrektijden ed.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur


Gezamenlijke vuilverwerking en energieinkoop.

Hierbij willen we er iedereen nogmaals van op de hoogte brengen dat het mogelijk is om gezamenlijk gas en elektra in te kopen, vorig jaar zijn de eerste contracten afgesloten en er is onlangs weer een nieuw contract afgesloten. Ook voor vuilverwerking kunt u meeliften op de gezamenlijke afspraken, dit is geheel vrijblijvend maar kan een aanzienlijk voordeel opleveren.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Rob vd Berg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.