Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo-jouw-wereld.jpgDe inschrijvingen voor het Ledenevent zijn al weer een tijdje geopend en de aanmeldingen lopen binnen. Rabobank Bernheze Maasland wil dit enthousiasme graag stimuleren en heeft daarom besloten het inschrijftermijn voor het Ledenevent te verlengen!

Je kunt dus ook na 20 november nog stemmen op het Coöperatief Dividend en je inschrijven voor de diverse workshops en activiteiten. Om mee te doen aan deze workshops en activiteiten kun je jezelf via de banner op www.rabobank.nl/bernhezemaasland inschrijven.
Gebruik hiervoor de unieke code, die zowel op de ansichtkaarten als op de brief bij het ledenmagazine stond. Let op, met deze unieke code kun je je inschrijven voor zowel de workshops op 9 en 10 december, als voor de afsluitende avond op 11 december in het Eventron.  

Jouw Wereld, Jouw Reis
Het hele leven lang sta je voor allerlei keuzes. Deze keuzes bepalen jouw levensweg en hoe jouw wereld eruit komt te zien. In ieder moment in het leven (studeren, samenwonen, kinderen, wereldreis of een eigen woning) ontdek je een stukje van jouw eigen wereld. Financiële keuzes spelen hierbij een belangrijke rol. Rabobank Bernheze Maasland wil tijdens deze ontdekkingsreis je persoonlijke gids zijn en jouw koers helpen te bepalen, want: “Samen bereik je meer dan alleen”.

Kom op 9 en 10 december naar het Ledenevent en ontdek jouw eigen wereld! Voor ieder lid is er een uniek programma met workshops en activiteiten. Tijdens deze reis word je langs de verschillende keuzemomenten in je eigen leven geleid. De afsluiting van het unieke Ledenevent vindt plaats op donderdag 11 december. 

Programma
Maar wat kun je nu verwachten tijdens het Ledenevent? Er is gezocht naar een mooie mix tussen fun & finance. Er is een programma afgestemd op diverse doelgroepen, zoals agrariërs, ondernemers, senioren en jongeren. Voor dit variabele programma schrijf je jezelf vooraf in via de banner op www.rabobank.nl/bernhezemaasland.

Er vinden diverse workshops en clinics plaats, waaronder een workshop ‘Verpletterende eerste indruk bij sollicitatiegesprekken’ of een workshop ‘Effectief onderhandelen voor Agrariërs’. Speciaal voor startende ondernemers is er een informatieve en interactieve bijeenkomst waarbij zij nuttige informatie ontvangen over het starten van een eigen onderneming. Daarnaast zijn er diverse wedstrijden waar leden zich voor kunnen inschrijven.

Een voorbeeld van zo’n wedstrijd is Money Meets Ideas, een lokale vorm van Dragons’ Den. In deze wedstrijd kunnen ondernemers met een nieuw of innovatief idee een bedrag winnen en dit investeren in hun idee. Voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar organiseren we een wedstrijd in de stijl van Pimp my Room; ‘Het is tijd voor jouw woning, jouw droomkamer’! 
rabobank_logo_cd.jpg
Coöperatief Dividend 2008Rabobank Bernheze Maasland is een coöperatieve bank. De belangen van onze leden en klanten staan voorop. We ondersteunen jaarlijks vele verenigingen, organisaties en initiatieven en ook dit jaar hebben we € 80.000,- uit ons Coöperatief Dividend ter beschikking om je te helpen jouw leefomgeving aangenamer te maken.
Hiermee willen we ons sterk maken voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en nog meer betrokken en dichtbij zijn. Met het Coöperatief Dividend kan een goed idee worden omgezet in zichtbaar resultaat!

Op onze internetsite www.rabobank.nl/bernhezemaasland vind je van ieder project een kort filmpje, zo krijg je meer informatie over de 16 genomineerde projecten. Met jouw unieke code kan je, naast inschrijven voor workshops en activiteiten, ook stemmen op het Coöperatief Dividend. Tijdens de afsluitingsavond op donderdag 11 december worden de winnaars van het Coöperatief Dividend bekend gemaakt. Aansluitend zal een bekende Nederlandse artiest zorgen voor een spectaculaire afsluiting!