Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

franca11.jpgBEDRIJFSPROFIEL
Ik ben Franca Berens – Smits, 43 jaar oud en ik ben in januari 2009 gestart met Franca Secretariaat Services. Ik heb bijna 25 jaar ervaring, 23 jaar als directiesecretaresse bij een middelgroot bedrijf en ruim1,5 jaar als office manager bij een klein bedrijf. Hiermee heb ik de nodige ervaring opgebouwd.
Franca Secretariaat Services biedt vooral uitkomst aan bedrijven die geen secretaresse hebben, maar wel regelmatig secretariële werkzaamheden hebben of die nog niet toe zijn aan personeelsuitbreiding, maar het (te) druk hebben met secretariële werkzaamheden, zoals correspondentie, archiveren, agendabeheer en factureren.
Maar ook bedrijven met een eigen secretariaat kunnen bij topdrukte, achterstanden of projecten een beroep doen op Franca Secretariaat Services. Flexibiliteit is een van mijn kernwoorden.   De behoefte aan brede en flexibele ondersteuning blijkt in elke branche te bestaan, ik richt mij daarom niet op één bepaalde branche. Juist om kennis en ervaring op te doen, sta ik open om werkzaamheden te verrichten voor diverse bedrijven of instellingen. Men kan van deze diensten gebruik maken naar eigen behoefte, eens per week, per maand, op ad hoc basis of op projectbasis. Een langdurige samenwerking is niet nodig, ik ben er ook voor éénmalige opdrachten. Het voordeel is dat men geen vaste kracht hoeft in te huren waardoor men de arbeidskosten beheersbaar kan houden.


Door mij in te schakelen kan men besparen op diverse kosten die een vaste medewerker met zich mee brengt.

Ik richt mij niet op bepaalde afgebakende werkzaamheden, maar ga graag met in gesprek of en hoe ik de werkzaamheden kan verrichten. Samen met de klant ga ik kijken hoe we het werk zo efficiënt mogelijk uit kunnen voeren: op mijn kantoor of, indien noodzakelijk, op het bedrijf van de klant of op een andere locatie.  
Spoedwerkzaamheden zijn zonder meer mogelijk, ook buiten reguliere kantoortijden en er hoeven geen kosten gemaakt te worden voor onproductieve uren, premies en belastingen.   Dat de opdrachten professioneel en discreet worden uitgevoerd is voor mij vanzelfsprekend.    

VOOR WIE IS DEZE ONDERSTEUNING BEDOELD?
Voor onder andere bedrijven en instellingen
§      waar de secretaresse alleen is en ondersteuning kan gebruiken;
§      die ondersteuning nodig hebben door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof;
§      die behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning bij projecten, spoedklussen en werkpieken; §      die kampen met onderbezetting; ;    
       die specifieke secretariële werkzaamheden door een ervaren en deskundige secretaresse       willen     laten uitvoeren;
§      die nog niet voldoende werkzaamheden hebben voor een secretaresse in vaste dienst;
§      Die starten met een nieuwe onderneming. Startende ondernemers, die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben, bied ik een helpende hand tegen een aantrekkelijk tarief. 

  WAT KAN IK VOOR DE KLANT DOEN?
§      Agendabeheer;
§      maken en versturen van offertes, facturen, brochures;
§      voeren van correspondentie;
§      assisteren bij het opzetten van een Direct Mailing, een mailing per post of per e-mail.
Men kan, indien gewenst, gebruik maken van een antwoordnummer om de respons te verhogen. §      tekstverwerking (het uitwerken/redigeren van brieven, opmaken rapportages, rekeningen e.d.)
§      verzorging van presentaties (PowerPoint);
Een presentatie in Powerpoint verzorg ik tot in de puntjes.
§      notuleren en uitwerking notulen;
Er zijn diverse verslagen mogelijk. Vooraf wordt besproken welke verslaglegging het beste bij de vergadering past. Men ontvangt de uitgewerkte notulen op de manier zoals men die wenst, bijvoorbeeld per e-mail, via CD-ROM, maar men kan ook een papieren versie van het verslag ontvangen. Ook kan ik zorgdragen voor rechtstreekse verzending van de notulen naar de vergaderdeelnemers.
§      uitwerking dictaten (van geluidsbanden, bijv. interviews, speeches of vergaderingen);
§      postbehandeling, zowel inkomend als uitgaand; van brieven openen tot en met beantwoorden;

Men wil privé en zakelijk scheiden. Hiervoor is een post- en vestingsadres bij Franca Secretariaat Services een goede oplossing. Men gebruikt het adres van Franca Secretariaat Services voor alle correspondentie. Ik stuur de post door naar een door de klant opgegeven adres. Desgewenst beantwoord ik, in overleg met de klant, de post. Men kan ook aangeven welke poststukken met voorrang dienen te worden behandeld. Er is natuurlijk de mogelijkheid de post digitaal te ontvangen.
§      verzorging van mailings;
§      data-invoer;
§      digitaliseren van analoge documenten;
§      telesales
Nabellen van een mailing. Verhoog de respons door het nabellen van een mailing!
§      het verzenden van post naar een buitenlandse vestiging of klanten;
§      Verzorging van nieuwsbrieven
Om de medewerkers op de hoogte te houden van het laatste bedrijfsnieuws, maak ik graag een nieuwsbrief. Ook verenigingen en scholen kunnen gebruik maken van deze service. Wanneer men de tekst bij mij aanlevert en eventuele wensen kenbaar maakt, zorg ik voor een keurig uitziende nieuwsbrief.
§      Registraties bijhouden
Het bijhouden van de door de klant gewenste registraties, hierbij valt te denken aan een klantenbestand of een ledenadministratie.
§      Organisatie van bijeenkomsten & evenementen
Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen kost altijd veel tijd. Na een inventariserend gesprek ga ik op zoek naar een locatie die bij de bijeenkomst past. Ik fungeer als contactpersoon tussen de klant en de desbetreffende locatie. Zo kan de klant op een eenvoudige wijze zijn wensen kenbaar maken, waarna ik deze zo goed mogelijk uitvoer. Men kan een personeelsfeest, jubileum of opening van een kantoor gerust aan mij in handen geven!
§      Reserveren van reizen en accommodaties
Ik verzorg graag de reserveringen van vergaderruimtes, een lunch/diner en hotelkamer.
§      Beurzen en evenementen
Ik kan uitstekend ondersteunen door als gastvrouw te fungeren tijdens een bedrijfspresentatie op beurzen en evenementen.
§      Ondersteuning bij werving en selectie
Wanneer een klant niet in de gelegenheid is bij één of meerdere vacatures alle sollicitaties zelf te verwerken, kan hij een beroep doen op mij. Per procedure schrijf ik alle inkomende sollicitatiebrieven in. De sollicitanten krijgen direct een ontvangstbericht. Wanneer men dat wenst nodig ik de kandidaten uit op door de klant aan te geven tijdstippen. Tevens kan ik de afwijzingsbrieven schrijven. Na sluiting van inschrijving draag ik er zorg voor dat alle kandidaten bericht krijgen.
§      het beantwoorden van de telefoon?
- het maken van belnotities;
- het opnemen van bestellingen.  

  WAT ZIJN DE VOORDELEN ALS MEN GAAT SAMENWERKEN MET FRANCA SECRETARIAAT SERVICES?
§      Men schakelt mij in op tijdstippen die de klant uitkomen: per dag, per week, per maand, per periode of anders;
§      Men betaalt alleen de effectief gewerkte uren, waardoor de arbeidskosten beheersbaar blijven;
§      De dienstverlening is flexibel;
§      Men is verzekerd van professionele ondersteuning op maat!
 
WERKWIJZE
Na het eerste contact zal er een vrijblijvend oriënterend gesprek plaatsvinden waarin de werkzaamheden besproken worden. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een offerte gemaakt waarin de gemaakte afspraken worden verwerkt.
Er kan gewerkt worden op uurbasis of in geval van een project kan er een projectprijs worden afgesproken.
Natuurlijk is het ook mogelijk om, in geval van spoedklussen, direct aan de slag te gaan tegen het reguliere uurtarief.   Kortom: Dienstverlening Op Maat!  

Wanneer u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met mij op. In een persoonlijk gesprek licht ik graag de mogelijkheden van mijn dienstverlening toe.  

CONTACT U kunt contact met mij zoeken via:
§      telefoonnummer 0413 – 29 49 50
§      Mobiel 06-106 88 994.
§      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
§      http://www.franca-secretariaat.nl/  

Vestigingsadres: Kerkstraat 7 5473 GM  HEESWIJK-DINTHER