Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo_rabobank.jpgGoed advies is van alle tijden
Prettig wonen met een hypotheek die bij u past. Voor Rabobank Bernheze Maasland een belangrijk uitgangspunt, al generaties lang. Daarom adviseren en ondersteunen wij onze klanten met de grootste zorg en aandacht.  In de huidige markt is het niet altijd even makkelijk een hypotheek te vinden die flexibel is en met u meegroeit. Rabobank Bernheze Maasland biedt u deze mogelijkheid wel. Nu, maar zeker ook in de toekomst.
Kies daarom voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs tijdens de Wonen Voorjaarsmaanden in maart en april. Wanneer u tijdens deze Wonen Voorjaarsmaanden een hypotheek afsluit* kunt u profiteren van extra voordeel!  
Woonmarkt De woningmarkt is volop in beweging. En hoewel sommige geluiden ons wel eens anders willen doen vermoeden is er nog steeds veel positiefs te melden over deze markt.
Daarom organiseert,  Rabobank Bernheze Maasland op zondag 29 maart een woonmarkt op haar Financieel Advies Centrum aan de Cereslaan 2, te Heesch.
Tijdens deze woonmiddag brengen we vele partijen bij elkaar om u te informeren over de woning- en hypothekenmarkt. Het unieke van deze dag is dat elke woningverkoper zijn eigen woning aan mag prijzen!
Er zijn diverse partijen aanwezig die u informatie geven over de woonmarkt, zoals notarissen en makelaars. Ook worden er workshops gegeven over de kredietcrisis en het mogelijke effect daarvan op de woningmarkt.
 U bent van harte welkom op 29 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur.
Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnen wandelen! Meer informatie? Wilt u meer informatie over de Wonen Voorjaarsmaanden of wilt u meer weten over de Woonmarkt op 29 maart?
Neemt u dan contact op met uw Rabobank! * Vraag naar de actievoorwaarden en het aantrekkelijk voordeel op maat!