Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

enjoy_the_view.jpg‘Proshutters; vertrouwd gezicht voor shutters, nieuw gezicht in Bernheze.
Maak kennis met Proshutters tijdens de feestelijke open dagen op 27 en 28 juni!
 Recentelijk heeft Proshutters, leverancier van shutters (houten sfeerluiken met bewegende lamellen), zich met een kantoor en showroom gevestigd te Heeswijk-Dinther.
Ter gelegenheid van de officiële opening zijn een tweetal feestelijke open dagen gepland op:  zaterdag 27 en zondag 28 juni van 10:00-17:00

 Tijdens de open dagen is er de mogelijkheid een kijkje te nemen in de wereld van ‘Proshutters’ en persoonlijk kennis te maken met de gezichten achter het bedrijf. Laat u verleiden door de mogelijkheden en verrassen door de scherpe prijs! Geïnteresseerden zijn van harte welkom en ontvangen een bijzonder souvenir*.

Bovendien worden een aantal speciale schilderijen verloot onder geïnteresseerden die tijdens de open dagen een vrijblijvende meetafspraak maken en waaruit in de maand juli een order voortvloeit.  *(Zolang de voorraad strekt) 
Korte kennismaking.
Proshutters is een jong bedrijf, bestaande uit vakmensen met een vernieuwende kijk op interieurvormgeving. Met hun shutters bieden ze een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en sfeervol alternatief voor gordijnen of andere vormen van raamdecoratie èn een uitzicht om nog lang van te genieten.

Shutters zijn houten sfeerluiken met verstelbare lamellen, die binnenshuis voor ramen geplaatst worden. Ze vormen een sfeervolle blikvanger in elke moderne of klassieke woon- / werkruimte en zijn ideaal om de lichtinval te doseren of u wat meer privacy te bieden.
De collectie bestaat uit: Basswood shutters (gemaakt van lindehout), Polywood shutters (speciaal voor vochtige ruimtes) en Specials, voor ramen van uitzonderlijke vormen of afmetingen (o.a. rond, schuin, getoogd, etc.). Proshutters levert rechtstreeks zonder tussenhandel aan de consument, voert alles in eigen beheer uit, hanteert een scherpe all-in prijs en is CBW-erkend!
 
Hoofdstraat 65b, 5473 AP Heeswijk-Dinther  -  T 0413-228895  -  F 0413-228828  -  E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - W www.proshutters.nl