Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 

winnaars_cooperatief_dividentAfgelopen 20 november organiseerde Rabobank Bernheze Maasland de Coöperatieve Ontmoeting.
Tijdens deze avond, speciaal voor leden van Rabobank Bernheze Maasland, werd het Coöperatief Dividend 2009 uitgereikt.
Ook waren er diverse leuke, leerzame en informatieve workshops georganiseerd door stichtingen, verenigingen en organisaties uit het werkgebied van Rabobank Bernheze Maasland. Workshops

Om 19.00 uur werd er gestart met diverse workshops. De ruim 600 bezoekers namen vanaf dat moment deel aan workshops zoals fotografie, theatersport of salsadansen.

Naast workshops kon men ook genieten van een modeshow, deelnemen aan een wijnproeverij of een gezondheidscheck laten doen. Coöperatief Dividend 2009Rond 22.00 uur vond de uitreiking van het Coöperatief Dividend plaats, voor de genomineerde projecten het hoogtepunt van de avond. De grote winnaars van dit jaren waren ondermeer Stichting Kunst aan de Maas, Gemeenschapshuis de Schaapskooi en Stichting de Voedselbank.

Na de uitreiking van het Coöperatief Dividend werd de avond afgesloten met een spetterend optreden van de bands Huub, Henk & Harrie en Jazz Duo ‘I remember chet’. Meer informatie?Wilt u nog eens rustig nalezen wie alle genomineerden en winnaars van het Coöperatief Dividend 2009 zijn? Kijk dan op onze website www.rabobank.nl/bernhezemaasland .