Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

091130-wvdl-Varpo_17De klus is klaar. Varpo is verhuisd en heeft de afgelopen openingsdagen zeker een duizend gasten/klanten mogen verwelkomen.
De bezoekers zijn erg te spreken over de ruime, lichte en overzichtelijke winkel die nog veel meer te bieden heeft dan de oude Varpo-stal . Frank van Uden heeft samen met de zes jonge enthousiaste medewerkers die hij heeft, de afgelopen weken keihard gewerkt om de nieuwe zaak op orde te krijgen en dat is gelukt.
De oude maar ook nieuwe klanten konden dus komen om grote en kleine dingen te zien en te kopen.
Schroeven, bouten en moertjes in maten soorten allemaal netjes geordend in rekjes en bakjes zijn er te over. Schroeven aftellen behoort tot de verleden tijd, maar worden net als bij de groentenafdeling in de supermarkt door de klant zelf afgewogen en geprijst.
Maar desondanks blijft er voor Frank van Uden en de zes medewerkers natuurlijk genoeg te doen. Het bedrijf is toeleverancier voor aannemerij en andere bedrijven, maar ook hét adres voor ijzerwaren en gereedschappen van de (semi) professionele gebruiker. Klanten worden door medewerkers geadviseerd bij hun aankoop. Ieder heeft zijn eigen specialisatie. Dus wil je iets weten over een product dan, ‘wordt het verstand (van zaken) er bijgehaald’, aldus de vader van Frank die vol trots klanten rondleidt door het bedrijf van zijn zoon.

Wat extra hulp was de afgelopen dagen erg welkom bij Varpo-van Uden, want veel bezoekers van binnen en buiten HaDee wisten de weg te vinden naar het nieuwe bedrijf aan de Morgenstond 19 in Dinther. Dit ondanks het feit dat de bewegwijzering nog steeds niet in orde gebracht was door de gemeente. Maar dat komt er zeker nog van, zodat Varpo-van Uden een mooie toekomst gaat krijgen in Dinther.