Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Dinther_Staete_1Zondag 13 december ontmoet Landgoed Dinther Staete u graag tijdens de Open Dag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Deze dag kunt u kennis maken met alle faciliteiten die het bedrijf te bieden heeft. Neem een kijkje in de diverse zalen voor feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen en familie- en bedrijfsuitjes. Niet alleen in de zomermaanden een dagje weg maar ook de wintermaanden zijn bij Landgoed Dinther Staete een unieke locatie voor uw gelegenheid!


Levende standbeelden
Deze dag hebben we diverse activiteiten, de kinderen kunnen geschminkt worden en met de kerstman op de arrenslee over het landgoed. Buiten hebben we een vuurtje met gratis glühwein en een lekkernij. Gezellige entertainment voor jong en oud! De levende Standbeelden van Carla Veldhuis Drama Team (CVDT) zijn ook te bewonderen. Met het Levend beeld: "De Beschermer" werden zij Nederlands kampioen op de World Statues in Arnhem op 30 augustus 2009. Ook ontvingen zij de prijs voor de beste ambacht. Het standbeeld de Beschermer zal weer te zien zijn evenals enkele andere levende beelden op 13 december bij Dinther Staete.

 

Winteractiviteiten en workshops

In de tuinen van het landgoed is een groot scala aan activiteiten mogelijk, ook in de winter! Denk hierbij aan de unieke Flintstone race, winter klompengolf en het klootschietavontuur. Tijdens de koude wintermaanden bieden wij ook diverse workshops als groepsuitje of bedrijfsuitje zoals: Klompen pimpen, bloemschikken en schilderen. Met uw gezelschap onder het genot van een drankje de strijd tegen elkaar aangaan bij het haardvuur? Organiseer dan bij Dinther Staete een middag of avond met bijvoorbeeld reuze spelen, Oudhollandse spelen of het reuze zenuwspiraal. Op de website www.actiefinbrabant.nl vindt u alle activiteiten en arrangementen die wij alvast voor u hebben samengesteld. Tijdens de open dag kunt u het speciale “Beleef het winterarrangement” voor € 25,00 p.p. boeken en u ontvangt als organisator een goed gevulde Brabantse tas ter waarde van € 34,95. Kijk op de website voor uitgebreide informatie.

 

Ik Hou Van Brabant

Tijdens de opendag is er ook een presentatie van het enige echte en officieel geregistreerde “Ik Hou Van Brabant” spel. Dit spel is vanaf nu te spelen bij Landgoed Dinther Staete! Een avondvullend, gezellig en hilarische spelshow dat door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerd wordt. Ideaal voor uw familieavond, vriendenavond of bedrijfsuitje! Kijk op www.ikhouvanbrabant.nl voor meer informatie.

 

Dus kom zondag gezellig een kijkje nemen! De kinderen kunnen een kleurplaat inkleuren die te vinden is op www.dinherstaete.nl/kleurwedstrijd. Voor de kinderen hebben we dan ook een leuke verrassing.

Landgoed Dinther Staete, Koffiestraat 15 in Dinther, 0413-291376, 06-20892856 www.dintherstaete.nl of www.actiefinbrabant.nl Openingstijden: Do, Vr: vanaf 11.00 uur. Za, Zo vanaf 10.30 uur. Andere dagen en tijden zijn wij op afspraak geopend.