Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wereldwinkel8 mei: Wereldwinkel Heeswijk-Dinther zet deuren open
Wereldwinkel Heeswijk-Dinther laat op zaterdag 8 mei een Big Bang voor fairtrade horen. Het is dan namelijk Wereldwinkeldag, de internationale dag voor fairtrade. Over de hele wereld besteden fairtrade organisaties, waaronder de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther, aandacht aan eerlijke handel onder het motto ‘Fairtrade, een wereld van cultuur’.

 

Alle Wereldwinkels in Nederland slaan die dag om 12.00 uur een Bing Bang!! voor fairtrade om extra aandacht te vragen voor eerlijke handel. Ook de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther wil een statement maken voor fairtrade. Dit doet zij met medewerking van  Blaaskapel
’t Herriemenieke uit Heeswijk-Dinther die vanaf 12.00 uur een muzikaal optreden zullen verzorgen. Wereldwinkeldag begint in Heeswijk-Dinther echter al om 8.00 uur. Van 8.00 tot 12.00 uur wordt er vanuit een speciaal ingerichte tent bij de Wereldwinkel het radioprogramma GoedeMorgenBernheze gepresenteerd. GoedeMorgenBernheze wordt gepresenteerd door Roy van Brink. In zijn programma ontvangt hij enkele gasten. Deze gasten zullen geïnterviewd worden over Fairtrade en hun raakvlak met de derde wereld. Anke van Leeuwen, voorzitter van de wereldwinkel, zal in een interview vertellen over de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Tevens zijn er tijdens het programma enkele leuke prijzen te winnen zoals een dinerbon en 2 kaartjes voor de Comedytrain in de Kersouwe. Tijdens de uitzending bent u van harte welkom in de tent. Geen tijd om langs te komen. Luister dan naar WanFM,op de kabel op 87.5 of in de ether op 105.6fm.

Speciaal voor Wereldwinkeldag die ook nog eens voorafgaat aan Moederdag wil de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther een 2-tal productgroepen onder de aandacht brengen te weten vazen en tassen. Dit doe zij door het verstrekken van kortingsacties. Tot en met 8 mei heeft de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther tassen in de aanbieding waarbij de korting kan oplopen tot 40%! Daarnaast wordt, alléén op 8 mei, een korting gegeven van 30% op alle vazen. En of dat nog niet genoeg is maakt iedere betalende klant kans op een van de wereldwinkelcadeaubonnen twv € 25,00 - € 15,00 en € 10,00 beschikbaar gesteld door Hedi Meubelen.

 In verband met Wereldwinkeldag is de winkel open van 9.00 tot 16.00 uur. Naast de winkel is een tent opgezet. Bestuur en vrijwilligers nodigen de inwoners uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek dan ook uit een kijkje te komen nemen in de winkel en de door Hedi-Meubelen ingerichte tent. Zij hebben de “eerlijke” koffie bruin. U bent van harte welkom deze gratis te komen proeven. Tot 8 mei!